Ingrediënten
2 teentjes knoflook
10 kerstomaatjes
200 ml tomatenketchup
zout en peper
citroensap
tabasco
8 merquez worstjes
brood
1 eetlepel olie
2 rode uien
1 citroen
Bereidingswijze
Voor 4 personen.
Pel de uien en snij ze in hele dunne ringen. Besprenkel ze met het sap van de citroen. Zet ongeveer 4 uur afgedekt weg in de koelkast.
Pel en snipper de knoflook. Snij de kerstomaatjes grof. Meng de knoflook en kerstomaatjes door de tomatenketchup. Breng op smaak met zout, peper en wat citroensap. Voeg naar smaak tabasco toe. Zet de saus ook ongeveer 4 uur afgedekt in de koelkast.
Smeer de worstjes in met een eetlepel olie. Gril ze rondom bruin en gaar. Serveer ze met de rode ui, de hete saus en het brood.
Recente reacties