Ingrediënten

  tomaat (3 grote)
  komkommer (1)
  sla (ijsberg)
  Kaas
  mayonaise / fritesaus
  bieslook
  peper en zout
  olijfolie
  ui (1)
  knoflook (3 teentjes)
  ei (2)
  kip (2 kipfilet)
  spekjes (250 gr)

Bereidingswijze

Kook de eieren 5 minuten in een pan met water. Bak ondertussen de spekjes krokant. Zodra de eieren klaar zijn zet je ze aan de kant zodat ze kunnen afkoelen. de spekjes doe je in een bakje als ze klaar zijn. Snij de sla en was deze. Snij de komkommer in dunne plakjes en voeg deze bij de sla. snij de tomaat in kleine stukjes en eveneens de ui. doe alles in grote schaal. Snij naar de kaas in kleine blokjes en voeg deze ook toe. Snij nu de kipfilet in kleine stukjes en bak deze goed gaar, voeg deze ook bij de salade. Pak een kom en doe hier in de geperste knoflook, een eetlepel mayonaise, 3 eetlepes olijfolie, de fijngeneden bieslook en de peper en het zout. ror dit goed door elkaar en doe de saus goed door de salade. Smakelijk eten!!