Ingrediënten

  90 gram boter
  sap van 1/2 citroen
  1 theelepel bakpoeder
  90 gram bloem
  3 eetlepels + een beetje honing
  90 gram suiker
  2 eieren
  1 vanillestokje
  zout

Bereidingswijze

Benodigdheden: cakevormpjes Voor 4 personen. Smelt de boter. Snij het vanillestokje in de lengte in en schraap het merg eruit. Klop de eieren met de suiker en 3 eetlepels honing luchtig. Meng de bloem, het bakpoeder, het vanillemerg, het citroensap en een snufje zout door het eimengsel. Roer als laatste de gesmolten boter door het beslag. Verwarm de oven voor (elektrisch 200 graden, hetelucht 175 graden). Verdeel het beslag over cakevormpjes of ingevette kleine taartvormpjes. Bak de cakejes ca. 12 minuten in de oven. Bedruip de warme cakejes met nog wat honing en serveer meteen.