Ingrediënten

  1/2 bosje gehakte koriander
  50 gram doorgerijpte, tamelijk droge geitenkaas
  100 gram paneermeel
  zout en peper
  50 gram bloem
  2 eieren, losgeklopt
  2 eetlepels honing
  olijfolie
  12 lamskoteletjes
  4 minigeitenkaasjes, gehalveerd

Bereidingswijze

Voor 4 personen.
Schep de koriander door de geitenkaas en het paneermeel, doe in een diep bord, voeg zout en peper toe. Doe de bloem in een tweede bord en het losgeklopte ei in een derde. Bestrijk de koteletjes met honing. Haal ze door de bloem, dan door het ei an als laatst door het kaasmengsel.
Verwarm de olijfolie in een braadpan en bak de koteletjes op middelhoog vuur 2 a 3 minuten per kant.
Bak intussen in een andere pan de minigeitenkaasjes goudbruin en serveer ze samen met de koteletjes.