Ingrediënten
350 ml kippenbouillon
1 blik tomaten, 400 gram
250 gram langkorrelige rijst
1 eetlepel Cajun kruiden
75 gram chorizo, in plakjes
2 teentjes knoflook, geperst
1 rode peper, in dunne ringetjes
1 gesnipperde ui
2 kipfilets, in stukjes
1 eetlepel olijfolie
Bereidingswijze
Voor 4 personen. Verhit de olijfolie in een grote pan met een deksel en bak de kipfilet in 5 tot 8 minuten bruin. Haal de kipfilet uit de pan en zet apart. Doe de ui in de pan en bak deze 3-4 minuten totdat de ui zacht is. Doe dan de peper, knoflook, chorizo en Cajunkruiden bij de ui. Laat nog 5 minuten bakken. Doe de kip met de rijst erbij. Voeg de tomaten en bouillon toe. Doe het deksel op de pan en laat nog 20-25 minuten zachtjes koken tot de rijst gaar is.
Recente reacties