Ingrediënten

  1 ui
  2 eetlepels olijfolie
  4 salsicce (a 80 gram, Italiaanse braadworst) of vervang door saucijzen
  1 eetlepel boter
  suiker
  zout en peper
  750 gram zuurkool
  nootmuskaat
  500 gram aardappelgnocchi

Bereidingswijze

Voor 4 personen. Pel de ui, halveer hem en snij in dunne reepjes. Verhit 1 eetlepel olie in een pan en braad de salsicce er rondom 5 tot 6 minuten in aan. Neem de worsten uit de pan. Bak de ui en de zuurkool al roerend ca 5 minuten in het braadvet. Breng op smaak met zout, peper en suiker. Verhit ondertussen 1 eetlepel olie en de boter in een andere pan en bak de gnocchi 5 minuten rondom aan. Breng op smaak met zout en nootmuskaat. Doe de salsicce bij de zuurkool in de pan en verwarm ze kort mee. Serveer de gnocchi met de zuurkool en de salsicce.