Ingrediënten

  1 blikje croissantdeeg a 240 gram
  100 gram geraspte kaas
  2 zakjes walnoten a 45 gram
  175 gram zachte geitenkaas (Bettine Blanc)
  3 eieren
  1/8 liter slagroom
  6 sprietjes bieslook
  peper
  300 gram witte druiven

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 graden. Taartvorm bekleden met croissantdeeg. Met vork in bodem en rand gaatjes prikken. Bodem bestrooien met geraspte kaas. Acht halve walnoten achterhouden voor garnering, de rest grof hakken.
In kom geitenkaas fijnprakken, eieren, slagroom en gehakte walnoten erdoor kloppen. Bieslook erboven fijnknippen.
Mengsel op smaak brengen met peper en overdoen in de taartvorm. In het midden van de oven de taart in ca. 40 minuten lichtbruin en gaar bakken.
Laten afkoelen en garneren met druiven.