Ingrediënten
1 blikje croissantdeeg a 240 gram
100 gram geraspte kaas
2 zakjes walnoten a 45 gram
175 gram zachte geitenkaas (Bettine Blanc)
3 eieren
1/8 liter slagroom
6 sprietjes bieslook
peper
300 gram witte druiven
Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 200 graden. Taartvorm bekleden met croissantdeeg. Met vork in bodem en rand gaatjes prikken. Bodem bestrooien met geraspte kaas. Acht halve walnoten achterhouden voor garnering, de rest grof hakken.
In kom geitenkaas fijnprakken, eieren, slagroom en gehakte walnoten erdoor kloppen. Bieslook erboven fijnknippen.
Mengsel op smaak brengen met peper en overdoen in de taartvorm. In het midden van de oven de taart in ca. 40 minuten lichtbruin en gaar bakken.
Laten afkoelen en garneren met druiven.
Recente reacties