Ingrediënten

  peterselie
  50 gram geroosterde pijnboompitten
  2 eetlepels olijfolie
  4 plakken rauwe ham
  150 gram milde (zachte) geitenkaas
  2 teentjes knoflook, gehakt
  4 grote portobello paddestoelen (of 8 wat kleinere)

Bereidingswijze

Voor 4 personen. Verwarm de oven voor op 180 graden. Veeg de paddestoelen schoon met keukenpapier en leg ze op een bakplaat met de steeltjes omhoog. Bestrooi met zout en peper en de knoflook. Verdeel de geitenkaas erover en beleg met een plak ham. Druppel de olijfolie over de paddestoelen en bedek ze met aluminiumfolie. Bak dit 5 minuten in de oven haal dan de folie eraf en bak nog 5 minuten. Zodra de geitenkaas is gesmolten bestrooi dan met de pijnboompitten en wat peterselie. Lekker met ciabatta en een salade.