Ingrediënten
125 ml crème fraîche
100 ml kookroom
4 eieren
zout en peper
1 eetlepel gehakte kervel
1 eetlepel gehakte bieslook
Bereidingswijze
Benodigdheden: 4 minipannetjes of ovenschaaltjes (ingevet) en bakpapier
Voor 4 personen.
Verwarm de oven voor op 140 graden. Meng de helft van de kruiden door de crème fraîche en breng op smaak met zout en peper. Schep dit mengsel in de pannetjes of ovenschaaltjes. Breek steeds 1 ei in een kommetje en laat het in een ovenschaaltje glijden.
Dek af met een stukje bakpapier en zet de eieren 15-20 minuten in het midden van de oven. Breng de kookroom met de rest van de kruiden tegen de kook aan. Breng op smaak met zout en peper.
Haal de eieren uit de oven en giet de kruidenroom om de dooiers heen.
Lekker met reepjes geroosterd brood.
Recente reacties