Ingrediënten

  300 gram zilvervliesrijst
  6 eieren
  600 gram broccoli
  3 eetlepels olie
  1 grote ui, gesnipperd
  2 eetlepels kerriepoeder
  400 ml kokosmelk
  100 gram cashewnoten

Bereidingswijze

Voor 4 personen.
Rijst gaarkoken. Eieren in 8 minuten bijna hardkoken. Broccoliroosjes lossnijden, stronk schillen en in blokjes snijden. In ruim water met zout broccoli in 3-4 minutenm beetgaar koken. In vergiet laten uitlekken.
In wok olie verhitten en ui 3 minuten zachtjes fruiten. Kerriepoeder erdoor scheppen en 2 minuten meebakken. Eieren pellen en halveren. Kokosmelk door ui roeren. Broccoli en eieren erdoor scheppen en curry nog 5 minuten zachtjes laten sudderen. Cashewnoten erdoor scheppen. Pittig op smaak brengen met zout en peper.
Curry met rijst serveren.