Ingrediënten
2,25 dl gezoete gecondenseerde melk, uit een blikje
2-3 eetlepels fijne tafelsuiker
75 gram boter, gesmolten
75 gram verbrokkelde vanillebiscuits of lange vingers (ca 35 stuks)
2,5 dl slagroom, geklopt
3 eidooiers
1,25 dl versgeperst citroensap
geraspt citroenschil
Bereidingswijze
Vet een taartvorm van 24 cm doorsnee in. Meng de biscuitkruimels door de suiker en boter. Schep het deeg in de taartvorm en verdeel het met de bolle kant van een lepel. Druk het deeg wat aan. Laat op een koele plek opstijven. Klop voor de vulling de gecondenseerde melk, citroensap en eidooiers door elkaar tot een dik mengsel. Giet dit in de taartvorm en laat opstijven. Garneer de taart met rozetjes slagroom en wat citroenrasp. Geef er wat extra slagroom bij.
Recente reacties