Ingrediënten
12 sneetjes witbrood, zonder korst
200 ml tomatensaus met kruiden (uit pot, bijv. Sugo Tradizionale)
2 rode uien, in dunne partjes
2 blikjes tonijn op olie (a ca 200 gram), uitgelekt
1 eetlepel gedroogde oregano
50 gram geraspte oude kaas
versgemalen zwarte peper
2 bollen mozzarella, in plakken
2 eetlepel kappertjes
Bereidingswijze
Voor 4 personen.
Oven voorverwarmen op 225 graden. Sneetjes brood dicht tegen elkaar aan op een ingevette bakplaat leggen, in vier rijen van 3 sneetjes. Tomatensaus erover uitstrijken en beleggen met rode ui en tonijn. Oregano en kappertjes erover strooien. Plakjes mozzarella droogdeppen met keukenpapier en op pizza leggen. Peper erboven malen en bestrooien met oude kaas.
In midden van de oven broodpizza in 15-20 minuten knapperig en bruin bakken.
Lekker met een salade.
Recente reacties