Ingrediënten

  12 sneetjes witbrood, zonder korst
  200 ml tomatensaus met kruiden (uit pot, bijv. Sugo Tradizionale)
  2 rode uien, in dunne partjes
  2 blikjes tonijn op olie (a ca 200 gram), uitgelekt
  1 eetlepel gedroogde oregano
  50 gram geraspte oude kaas
  versgemalen zwarte peper
  2 bollen mozzarella, in plakken
  2 eetlepel kappertjes

Bereidingswijze

Voor 4 personen.
Oven voorverwarmen op 225 graden. Sneetjes brood dicht tegen elkaar aan op een ingevette bakplaat leggen, in vier rijen van 3 sneetjes. Tomatensaus erover uitstrijken en beleggen met rode ui en tonijn. Oregano en kappertjes erover strooien. Plakjes mozzarella droogdeppen met keukenpapier en op pizza leggen. Peper erboven malen en bestrooien met oude kaas.
In midden van de oven broodpizza in 15-20 minuten knapperig en bruin bakken.

Lekker met een salade.