Home | Handig | Zoek | Recept insturen | Contact     voeg toe aan favorieten

Categorie

Aardappelbijgerechten
Desserts
Eenpans en Ovengerechten
Groente- en bijgerechten
Hapjes en tapas
Hartige taarten
Hoofdger. Lamsvlees
Hoofdger. Rundvlees
Hoofdger. Varkensvlees
Hoofdger. Wild en gevogelte
Hoofdgerechten Kip
Hoofdgerechten Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis
Lunch
Maaltijdsalades
Ontbijt
Pasta
Pizza
Risotto
Sauzen en boters
Smoothies en shakes
Soepen
Taart en gebak
Voorgerechten met vis
Voorgerechten met vlees
Voorgerechten vegetarisch

Keuken

Frans
Fusion
Grieks
Hollands
Indiaas
Indisch
Italiaans
Japans
Marokkaans
Middenoosten
Mexicaans
Spaans
Thais

Overig

KookMetSmaak op Facebook
Handig:
Recept insturen
Links
Beginpagina

Tuinerwten met spinazie uit de wok

Indiener:
Categorie : Groente- en bijgerechten     
Keuken:
Rating : nog niet beoordeeld
Hits : dit recept is 15 keer bekeken


Ingredienten

  1 teen knoflook
  125 gram crème fraîche
  400 gram verse spinazie
  450 gram tuinerwten (pak, diepvries)
  2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze

Voor 4 personen. Pel de teen knoflook en snij fijn. Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook 20 seconden op laag vuur. Voeg de bevroren tuinerwten toe en zet het vuur hoog. Roerbak 3 minuten. Voeg de spinazie in 3 delen toe en roerbak tot deze is geslonken. Dit duurt ongeveer 4 minuten. Zet het vuur uit en roer de crème fraîche erdoor. Breng op smaak met peper en serveer direct.

Ga naar printversie

E-mail dit recept naar een kennis
Jouw e-mailadres :
E-mailadres kennis :


Wat vind je van dit recept?

subliem

erg lekker

goed te eten

matig

niet lekker






website: netsail.nl