Home | Handig | Zoek | Recept insturen | Contact     voeg toe aan favorieten

Categorie

Aardappelbijgerechten
Desserts
Eenpans en Ovengerechten
Groente- en bijgerechten
Hapjes en tapas
Hartige taarten
Hoofdger. Lamsvlees
Hoofdger. Rundvlees
Hoofdger. Varkensvlees
Hoofdger. Wild en gevogelte
Hoofdgerechten Kip
Hoofdgerechten Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis
Lunch
Maaltijdsalades
Ontbijt
Pasta
Pizza
Risotto
Sauzen en boters
Smoothies en shakes
Soepen
Taart en gebak
Voorgerechten met vis
Voorgerechten met vlees
Voorgerechten vegetarisch

Keuken

Frans
Fusion
Grieks
Hollands
Indiaas
Indisch
Italiaans
Japans
Marokkaans
Middenoosten
Mexicaans
Spaans
Thais

Overig

KookMetSmaak op Facebook
Handig:
Recept insturen
Links
Beginpagina

Kipfilet gevuld met mosterd en mozzarella

Indiener:
Categorie : Hoofdgerechten Kip
Keuken:
Rating : nog niet beoordeeld
Hits : dit recept is 16 keer bekeken


Ingredienten

  2 eetlepels olijfolie
  1 takje rozemarijn, naaldjes gerist
  2 bollen mozzarella, gehalveerd
  2 eetlepels grove mosterd
  4 enkele kipfilets
  1 theelepel koude boter
  scheutje droge witte wijn of bouillon

Bereidingswijze

Nodig: 8 cocktailprikkers Leg de kipfilets plat op een snijplank en snij ze horizontaal in. Klap de filets open en sla iets platter met de zijkant van het mes. Bestrijk de filets met de mosterd en leg op elke filet een halve bol mozzarella. Bestrooi de mozzarella met de rozemarijn en maal er wat peper over. Klap de andere helft van de kipfilet over de mozzarella en steek het vlees vast met een paar prikkers. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de kipfilets in circa 5 minuten om en om bruin. Voeg een scheutje wijn toe en laat even koken. Leg een deksel op de pan en laat de kipfilet in circa 5 minuten gaar worden. Neem de kip uit de pan en houd warm op een schaal onder een deksel. Roer de aanbaksels in de pan los en roer er een klontje boter door. Giet de saus over de kipfilets en serveer direct.

Ga naar printversie

E-mail dit recept naar een kennis
Jouw e-mailadres :
E-mailadres kennis :


Wat vind je van dit recept?

subliem

erg lekker

goed te eten

matig

niet lekker






website: netsail.nl