Home | Handig | Zoek | Recept insturen | Contact     voeg toe aan favorieten

Categorie

Aardappelbijgerechten
Desserts
Eenpans en Ovengerechten
Groente- en bijgerechten
Hapjes en tapas
Hartige taarten
Hoofdger. Lamsvlees
Hoofdger. Rundvlees
Hoofdger. Varkensvlees
Hoofdger. Wild en gevogelte
Hoofdgerechten Kip
Hoofdgerechten Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis
Lunch
Maaltijdsalades
Ontbijt
Pasta
Pizza
Risotto
Sauzen en boters
Smoothies en shakes
Soepen
Taart en gebak
Voorgerechten met vis
Voorgerechten met vlees
Voorgerechten vegetarisch

Keuken

Frans
Fusion
Grieks
Hollands
Indiaas
Indisch
Italiaans
Japans
Marokkaans
Middenoosten
Mexicaans
Spaans
Thais

Overig

KookMetSmaak op Facebook
Handig:
Recept insturen
Links
Beginpagina

Knapperige groentechips

Indiener:
Categorie : Hapjes en tapas     
Keuken:
Rating : nog niet beoordeeld
Hits : dit recept is 21 keer bekeken


Ingredienten

  3 eetlepels olijfolie
  300 gram pastinaak
  400 gram zoete aardappel
  300 gram rode biet (rauw)
  300 gram winterpeen

Bereidingswijze

Nodig: kaasschaaf of mandoline. Bakplaat bekleed met bakpapier. Voor 4 personen. Verwarm de oven voor tot 180 graden. Schil de groenten en snij ze met de kaasschaaf of mandoline in heel dunne plakjes. Leg de plakjes naast elkaar op de bakplaat. Zorg ervoor dat ze niet over elkaar heen liggen. Dep de plakjes groenten, als ze erg nat zijn, droog met een stukje keukenrol. Besmeer de groenten met wat olijfolie en bestrooi met een beetje zout. Bak in 10 tot 15 minuten knapperig.

Ga naar printversie

E-mail dit recept naar een kennis
Jouw e-mailadres :
E-mailadres kennis :


Wat vind je van dit recept?

subliem

erg lekker

goed te eten

matig

niet lekker






website: netsail.nl