Home | Handig | Zoek | Recept insturen | Contact     voeg toe aan favorieten

Categorie

Aardappelbijgerechten
Desserts
Eenpans en Ovengerechten
Groente- en bijgerechten
Hapjes en tapas
Hartige taarten
Hoofdger. Lamsvlees
Hoofdger. Rundvlees
Hoofdger. Varkensvlees
Hoofdger. Wild en gevogelte
Hoofdgerechten Kip
Hoofdgerechten Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis
Lunch
Maaltijdsalades
Ontbijt
Pasta
Pizza
Risotto
Sauzen en boters
Smoothies en shakes
Soepen
Taart en gebak
Voorgerechten met vis
Voorgerechten met vlees
Voorgerechten vegetarisch

Keuken

Frans
Fusion
Grieks
Hollands
Indiaas
Indisch
Italiaans
Japans
Marokkaans
Middenoosten
Mexicaans
Spaans
Thais

Overig

KookMetSmaak op Facebook
Handig:
Recept insturen
Links
Beginpagina

Griekse yoghurt met geroosterde peer

Indiener:
Categorie : Ontbijt
Keuken:
Rating : nog niet beoordeeld
Hits : dit recept is 22 keer bekeken


Ingredienten

  15 gram boter
  50 gram ongezouten pecannoten
  2 peren
  500 gram Griekse yoghurt
  6 eetlepels honing
  1 theelepel kaneel

Bereidingswijze

Nodig: ovenschaal van 15 x 20 cm. Voor 4 personen. Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de peer in kwarten en verwijder het klokhuis. Hak de pecannoten grof en snij de boter in blokjes. Verdeel de peren en boter over de ovenschaal en bestrooi met de kaneel, honing en gehakte pecannoten. Bak in ca. 15 minuten gaar in de oven. Verdeel de Griekse yoghurt over kommen en verdeel de peren met de kaneel-honingsaus en pecannoten erover.

Ga naar printversie

E-mail dit recept naar een kennis
Jouw e-mailadres :
E-mailadres kennis :


Wat vind je van dit recept?

subliem

erg lekker

goed te eten

matig

niet lekker






website: netsail.nl