Home | Handig | Zoek | Recept insturen | Contact     voeg toe aan favorieten

Categorie

Aardappelbijgerechten
Desserts
Eenpans en Ovengerechten
Groente- en bijgerechten
Hapjes en tapas
Hartige taarten
Hoofdger. Lamsvlees
Hoofdger. Rundvlees
Hoofdger. Varkensvlees
Hoofdger. Wild en gevogelte
Hoofdgerechten Kip
Hoofdgerechten Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis
Lunch
Maaltijdsalades
Ontbijt
Pasta
Pizza
Risotto
Sauzen en boters
Smoothies en shakes
Soepen
Taart en gebak
Voorgerechten met vis
Voorgerechten met vlees
Voorgerechten vegetarisch

Keuken

Frans
Fusion
Grieks
Hollands
Indiaas
Indisch
Italiaans
Japans
Marokkaans
Middenoosten
Mexicaans
Spaans
Thais

Overig

KookMetSmaak op Facebook
Handig:
Recept insturen
Links
Beginpagina

Hasselbackstokbrood met camembert en truffel

Indiener:
Categorie : Hapjes en tapas     
Keuken:
Rating : nog niet beoordeeld
Hits : dit recept is 20 keer bekeken


Ingredienten

  1 potje truffelpaddenstoelentapenade (80 gram)
  250 gram camembert 45+
  1 rustiek stokbrood meergranen

Bereidingswijze

Voor 8 personen. Nodig: bakpapier Verwarm de oven voor op 220 graden. Snij het stokbrood met een broodmes in 16 schuine plakjes, maar snij het brood niet helemaal door: de onderkant blijft één geheel. Leg het brood op een met bakpapier beklede bakplaat. Snij de camembert in 16 plakjes. Besmeer de inkepingen van het stokbrood met de tapenade in en verdeel de camembert ertussen. Bak het brood 8 minuten in het midden van de oven. Serveer warm.

Ga naar printversie

E-mail dit recept naar een kennis
Jouw e-mailadres :
E-mailadres kennis :


Wat vind je van dit recept?

subliem

erg lekker

goed te eten

matig

niet lekker






website: netsail.nl