Home | Handig | Zoek | Recept insturen | Contact     voeg toe aan favorieten

Categorie

Aardappelbijgerechten
Desserts
Eenpans en Ovengerechten
Groente- en bijgerechten
Hapjes en tapas
Hartige taarten
Hoofdger. Lamsvlees
Hoofdger. Rundvlees
Hoofdger. Varkensvlees
Hoofdger. Wild en gevogelte
Hoofdgerechten Kip
Hoofdgerechten Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis
Lunch
Maaltijdsalades
Ontbijt
Pasta
Pizza
Risotto
Sauzen en boters
Smoothies en shakes
Soepen
Taart en gebak
Voorgerechten met vis
Voorgerechten met vlees
Voorgerechten vegetarisch

Keuken

Frans
Fusion
Grieks
Hollands
Indiaas
Indisch
Italiaans
Japans
Marokkaans
Middenoosten
Mexicaans
Spaans
Thais

Overig

KookMetSmaak op Facebook
Handig:
Recept insturen
Links
Beginpagina

Gekaramelliseerde chorizo (Chorizo caramelizado)

Indiener:
Categorie : Hapjes en tapas
Keuken: Spaans
Rating : 4.0
Hits : dit recept is 172 keer bekeken


Ingredienten

  1 eetlepel peterselie, fijngehakt
  150 gram chorizo, aan een stuk
  olijfolie
  4 teentjes knoflook, in plakjes
  1,5 theelepel sherryazijn
  1 theelepel honing

Bereidingswijze

Snij de chorizo in grove plakjes. Doe ze met een scheutje olijfolie in een hete pan en bak ze 4 minuten. Als de chorizo goudbruin en krokant begint te worden kan de knoflook toegevoegd worden. Laat ze een minuut meebakken. Haal de pan van het vuur en schep de sherryazijn en de honing er door. Zet de pan terug op het vuur om alles te laten karamelliseren. Schep alles in een schaal en schenk de saus uit de pan erover. Garneer met de peterselie en serveer met brood.

Ga naar printversie

E-mail dit recept naar een kennis
Jouw e-mailadres :
E-mailadres kennis :


Wat vind je van dit recept?

subliem

erg lekker

goed te eten

matig

niet lekker






website: netsail.nl