Home | Handig | Zoek | Recept insturen | Contact     voeg toe aan favorieten

Categorie

Aardappelbijgerechten
Desserts
Eenpans en Ovengerechten
Groente- en bijgerechten
Hapjes en tapas
Hartige taarten
Hoofdger. Lamsvlees
Hoofdger. Rundvlees
Hoofdger. Varkensvlees
Hoofdger. Wild en gevogelte
Hoofdgerechten Kip
Hoofdgerechten Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis
Lunch
Maaltijdsalades
Ontbijt
Pasta
Pizza
Risotto
Sauzen en boters
Smoothies en shakes
Soepen
Taart en gebak
Voorgerechten met vis
Voorgerechten met vlees
Voorgerechten vegetarisch

Keuken

Frans
Fusion
Grieks
Hollands
Indiaas
Indisch
Italiaans
Japans
Marokkaans
Middenoosten
Mexicaans
Spaans
Thais

Overig

KookMetSmaak op Facebook
Handig:
Recept insturen
Links
Beginpagina

Cappuccino van mascarpone met koffie, honing en kaneel

Indiener:
Categorie : Desserts
Keuken:
Rating : nog niet beoordeeld
Hits : dit recept is 168 keer bekeken


Ingredienten

  4 eetlepels vloeibare honing
  4 lange vingers
  4 eetlepels oploskoffie
  300 gram mascarpone
  250 ml slagroom
  1/2 theelepel kaneel
  1 eetlepel cacaopoeder
  30 gram fijne poedersuiker

Bereidingswijze

Voor 4 personen. Los de koffie op in 50 ml water. Doe de kaneel erbij en giet dat over de mascarpone. Doe de honing erbij en klop tot er een homogeen mengsel ontstaat. Snij de lange vingers in kleine stukjes. Verdeel die over 4 glazen in laagjes afwisselend met mascarponelaagjes. Klop de slagroom stijf en voeg de poedersuiker toe. Verdeel de stijfgeslagen slagroom over de glazen. Strooi er met een zeef wat cacaopoeder over en dien op.

Ga naar printversie

E-mail dit recept naar een kennis
Jouw e-mailadres :
E-mailadres kennis :


Wat vind je van dit recept?

subliem

erg lekker

goed te eten

matig

niet lekker






website: netsail.nl