Home | Handig | Zoek | Recept insturen | Contact     voeg toe aan favorieten

Categorie

Aardappelbijgerechten
Desserts
Eenpans en Ovengerechten
Groente- en bijgerechten
Hapjes en tapas
Hartige taarten
Hoofdger. Lamsvlees
Hoofdger. Rundvlees
Hoofdger. Varkensvlees
Hoofdger. Wild en gevogelte
Hoofdgerechten Kip
Hoofdgerechten Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis
Lunch
Maaltijdsalades
Ontbijt
Pasta
Pizza
Risotto
Sauzen en boters
Smoothies en shakes
Soepen
Taart en gebak
Voorgerechten met vis
Voorgerechten met vlees
Voorgerechten vegetarisch

Keuken

Frans
Fusion
Grieks
Hollands
Indiaas
Indisch
Italiaans
Japans
Marokkaans
Middenoosten
Mexicaans
Spaans
Thais

Overig

KookMetSmaak op Facebook
Handig:
Recept insturen
Links
Beginpagina

Pancettahapjes met gekarameliseerde ui

Indiener:
Categorie : Hapjes en tapas
Keuken: Italiaans
Rating : 4.0
Hits : dit recept is 200 keer bekeken


Ingredienten

  3 sjalotjes
  8 plakjes pancetta
  75 gram cranberrypaté
  3 eetlepels crema di balsamico
  1 eetlepel suiker
  20 gram boter

Bereidingswijze

Nodig: 8 (amuse)lepels Voor 8 personen: Snij de sjalotjes in plakjes. Smelt de boter in een steelpan en fruit hierin de sjalotjes tot ze zacht en glazig zijn. Voeg de suiker en crema di balsamico toe en laat het geheel in 30 minuten op laag vuur karameliseren. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag. Verdeel de paté in 8 blokjes en wikkel ieder blokje in een plakje pancetta. Bak de pakketjes in de droge koekenpan 2 tot 3 minuten tot de pancetta krokant is. Leg de lepels klaar. Verdeel de sjalotjes over de lepels en leg er de pancettahapjes op.

Ga naar printversie

E-mail dit recept naar een kennis
Jouw e-mailadres :
E-mailadres kennis :


Wat vind je van dit recept?

subliem

erg lekker

goed te eten

matig

niet lekker






website: netsail.nl